fbpx

Influencer marketing.

Több mint 1,8 milliós követőbázishoz van közvetlen kapcsolatunk, amely érdeklődési körönként van csoportokra szegmentálva.

Instagram célzások

Oldalaink több 100 ezres követőtáborral rendelkeznek, melyek érdeklődési körönként csoportosítva vannak a könnyed célozhatóság érdekében. Amellett, hogy szórakoztatjuk közönségünket és folyamatosan minőségi tartalommal látjuk el őket, hirdetési célra is használjuk ezeket a fiókokat.

Hogy ez miért jó neked? Azért mert olyan csatornákon juttatjuk el a tartalmad a célközönségednek, amelyre nem hírcsatornaként tekint, ezáltal magas átkattintási és konverziós arányra tehetsz szert. Nem kell többé olyan célzásokat beállítanod, amelyek nem biztos, hogy relevánsak számodra.

A hirdetések mellett lehetőséget nyújtunk Instagram követőid megtöbbszörözésére olyan követőkkel, akiket tényleg érdekelhet tartalmad.

 

Követő

Követő / Hét

Megjelenés / Hét

Megtetszettek a számaink? Ki szeretnéd építeni ezt a csatornát is? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

@hirtelengram

Egy roppant népszerű mémoldal, amelyet közel fél millióan követnek.  Az itt megjelenített tartalmakra több tízezres aktivitás a jellemző.

Jó eszköz lehet arra, hogy felfuttassuk instagram fiókod vagy megjelenítsük terméked/szolgáltatásod. Ha itt megjelensz biztosan nagy forgalom özönlik insta fiókodra vagy weboldaladra. Nem egyszer adtunk óriási kezdő löketet vállalkozások számára ezzel az oldallal.

Emellett még további 1 756 000 követőnk van más, hasonló jellegű oldalakon.

@gamingvilag

Gamereket megfogni végtelenül nehéz még akkor is ha magas minőségű termékeid vannak. Ez a célcsoport nagyon drágává válhat más csatornákon, ha nincs profi kezekben a hirdetési fiókod. A @gamingvilag oldalunkon több mint 85 ezer követő van.

Aránylag szűk a célcsoport és nehezen célozható, de ezzel a fiókkal megkönnyítjük a dolgod. Rengeteg célra fel lehet használni és óriási tömegeket lehet vele megmozgatni.

@harapnivalo

Mint egy 70 ezres követőtáborával a harapnivaló oldalunk is remek tartalmakat nyújt a gasztroimádóknak. Neked ez akkor lehet érdekes, ha hasonló területen tevékenykedsz vagy csak innen is szeretnél vásárlókat meríteni.

Az itteni követők igazi ínyencek, ezért ezzel az oldallal egy olyan közönséget lehet megfogni, amit más hirdetési felületen csak nagyon drágán és nagyon nehezen lehetne.

@fittakademia

Célközönséged közé tartoznak a sportőrültek? Vagy csak le szeretnéd tesztelni a terméked a köreikben? Erre remek megoldás lehet a fittakadémia.

Csak minőségi kontent jelenik meg az oldalon ezért a sport és fitness rajongók körében nagyon népszerű az oldal. Tökéletes lehetőség azoknak akik valamilyen módon sportolókat szeretnének célozni. Az oldal követőtábora:  108 ezer fő.

@sportverdagram

Autós témában a legnagyobb 57 ezres követőtáborával rendelkező magyar instagram fiók. Jellemzően prémium kategóriás gépjárművek jellemzik az oldalt, de könnyedén beépíthető más jó minőségű járművek is a tartalomba.

Ezek a követők a négykerekűek szerelmesei, akiket minden érdekel, ami adrenalinhoz köthető.

További oldalaink

A felsoroltakon túl számos egyéb kategória található még portfóliónkban, melyek illeszkedhetnek szervezetedhez. Vedd fel velünk a kapcsolatot és érdeklődj további Facebook és Instagram rajongói oldalainkról.

Kérj ajánlatot!

Cím

1117 Budapest
Alíz utca 6/B

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek: 09:00 – 17:00
Szombat – Vasárnap: Zárva