fbpx

PPC

menedzsment.

A legmodernebb technológiákat használjuk fel fiókodban, hogy segítsük a minél nagyobb számú releváns forgalmat oldaladra terelni, majd a felhasználókból vásárlókat generálni.

Nem akarsz feleslegesen költeni?

Jó helyen jársz! Ne költs pénzt olyan hirdetésekre, amelyek nem térülnek meg. Sok éves tapasztalatunkkal pontosan tudjuk, hogyan találhatjuk meg a számodra legértékesebb vásárlókat. Kevesebb költéssel nagyobb haszonra tehetsz szert, ha profi kezekre bízod az online marketinged. Mi mindig a te érdekeid tartjuk szem előtt!

PPC szolgáltatásaink

 

A Google és Facebook kampányokat bárki el tudja indítani. Pénzt költeni is rendkívül egyszerű ezeken a felületeken, de ha tényleges megtérülést szeretnél és a leghatékonyabban akarod elkölteni a marketing büdzséd, akkor bízd profikra ezt a feladatot.

Google Ads, Shopping, YouTube etc.

A leghíresebb hirdetéskezelő, amellyel teljes kontroll alatt tarthatjuk hirdetéseidet és csak annak jelenítjük meg, akik értékesek számodra.

Tudj meg többet!

A Google Ads rengeteg lehetőséget kínál azok számára, akik szolgáltatásaikat vagy termékeiket hirdetni szeretnék valamilyen online felületen. A search és display hirdetések segítségével különböző módokon foghatjuk meg az érdeklődők figyelmét. Emellett nemrégiben megjelentek a shopping hirdetések is, amelyek óriási mértékben át fogják rendezni a piacot.

A Google hirdetéseket egy bizonyos pontig lehet kezelni házon belül és akár még jó eredményt is el lehet velük érni, viszont ahhoz, hogy a leghatékonyabban költsd el a marketing büdzsédet és tényleges bevételt láss a kampányaidból, érdemes profi kezekre bízni a menedzsmentet.

Több éves tapasztalattal a hátunk mögött büszkén mondhatjuk, hogy a lehető legmagabiztosabban kezeljük ezt a felületet és minden esetben a legjobb stratégiát fogjuk kidolgozni Neked.

 

Mérhető eredmények

A jól mérhető eredmények elengedhetetlenek, ha marketingköltésekről van szó. Mi minden elért eredményt mérünk!

Tudj meg többet!

Nem elég jól felállítani a kampányaidat és elengedni azokat a nagyvilágba. Fontos az is, hogy az eredményeket a lehető legpontosabban tudd mérni, amint ez megvan, pontosan fogod tudni, hogy mennyit ér neked egy konverzió. Együtt olyan stratégiát tudunk kiépíteni, amellyel a legtöbbet hozzuk ki a büdzsédből.

Mi abban hiszünk, hogy az adatok mérése nélkül nem lehet jól kezelni egy PPC fiókot, ezért kidolgoztunk egy olyan rendszert, amellyel elkerülhetetlen a pontos adatok kinyerése, így tisztán láthatod, milyen eredményeket érünk el és azok mennyit érnek szervezeted számára.

A mérőkódok elhelyezését teljes mértékben átvállaljuk, de ha mégis házon belül szeretnéd elvégezni végigvezetünk a helyes úton.

Rendszeres jelentések

Neked is tudnod kell mi folyik a fiókodban, hogy nyugodtan ránk tudd bízni a PPC részt. Mi rendszeresen jelenteni fogunk.

Tudj meg többet!

Nem csak akkor fogunk megkeresni, ha éppen jól működik a fiók és ömlenek a megrendelések. Teljesen őszinte, generált jelentéseket fogsz kapni a munkánkról.

Reportjainkban részletesen megtalálod a fiók teljesítményét, a költségeket, eredményeket és rengeteg más mutatót is, amelyek segíthetnek a történések megértésében.

Facebook és Instragram

A legnépszerűbb social media felületeken a lehető leghatékonyabban tudjuk célozni a számodra releváns célközönséget.

Tudj meg többet!

Közösségi média felületeken jól hirdetni óriási előnyt jelent a versenytársakkal szemben. Maga a hirdetési felület egyszerűnek tűnhet és könnyen kezelhetőnek, de ahogy a többi felületen, úgy itt is óriási kockázatot vállalsz, ha nem szakemberek kezelik fiókjaidat.

Rengeteg adat folyik át a facebook hirdetéskezelő felületén, amelyeket lehet eddig figyelembe sem vettél. Mi pontosan erre szakosodtunk és ezért tudjuk jobbá tenni az online marketinged!

 

Adatvezérelt fiókkezelés

Ha jelenleg nem automatizálod az adatok gyűjtését és kiértékelését, akkor könnyedén javítani lehet a szervezeted eredményein. 

Tudj meg többet!

Az adatok arról, hogy mikor történtek a vásárlások, mennyi idősek a vásárlók, milyen felületen vásároltak és még sorolhatnánk, végtelenül nagy értékkel bírnak. Ezen adatok folyamatos monitorozásával és az általuk kimerített információk segítségével számos optimalizálási lehetőségre nyíilik lehetőség a még jobb eredmények elérése érdekében.

Manuálisan szinte lehetetlen nyomon követni minden eseményt és vásárlói szokást. Hogy egy egyszerű példával éljünk: felettébb nehéz meghatározni, hogy az utóbbi 4 évben milyen vásárlói szokások voltak jellemzőek a vasárnapokra. Ez elsőre jelentéktelennek tűnhet, de ha ezen időszak alatt 2 vásárlás érkezett weboldaladra, miért költenél még mindig a vasárnapi kattintásokra?!

Mi olyan szkripteket használunk, amelyek ezeket az adatokat egyesítve, átlagolva kiszámolják és jó iránymutatást adnak számunkra, hogy mikor érdemes fizetni. Összegyújtenek minden olyan információt, amelyet érdemes figyelemebe venni és ezek alapján hozzuk meg döntéseinket az optimalizálás során.

Marketing tanácsadás

Nem állunk meg a PPC-nél. Rengeteg hasznos tanáccsal tudunk szolgálni, amelyek segíthetik a marketinged működését.

Tudj meg többet!

Sokszor nem elég csak a PPC-re hangsúlyt fektetni. Nagyobb célok eléréséhez szervezeti szintű beavatkozás szükséges. Sok cégnek segítettünk már teljes marketing stratégia kiépítésében és büszkén mondhatjuk, hogy mindig hasznosnak bizonyultak tanácsaink.

Ha úgy érzed segítségre van szükséged keress minket bizalommal!

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Ne feledd, hogy több szolgáltatásunk is van, amelyek összehangolva óriási löketet tudnak adni céged számára. Mi egy kézben tartunk mindent!

Kapcsolatfelvétel

Cím

1117 Budapest
Alíz utca 6/B

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00
Szombat - Vasárnap: Zárva